Middag sammen med artistene.

Middag sammen med artistene.

Category : Artists , Dinner , Party , Venue

Lørdag kveld før Copacabana Night braker løs, spiser festivalens artister sin middag kl. 20:30  i den vakre Marmorsalen på Sentralen. Har du lyst å joine dem der for en Karibisk Jambalaya-gryte med ris fra den prisbelønnede restauranten på Sentralen til NOK 195, kan du bestille den her: ocf-middag.salsanor.noDet finnes alternativt en tilsvarende Vegetar-gryte, for de som ikke ønsker kjøtt.Må bestilles innen midnatt mandag 10. oktober. Drikke og evt. forrett/dessert kan bestilles på stedet.
Velkommen!

Dinner with the artists.
Saturday night before Copacabana Night take-off, the festival artists are having their dinner at 20:30 hrs. in the beautiful Marmorsalen at Sentralen. Want to join them for a Caribbean Jambalaya-stew with rice from the award-winning restaurant at Sentralen for NOK 195? Please order it here: ocf-middag.salsanor.noThere will also be a vegetarian stew if you prefer not having meat.Must be ordered through the link within midnight monday 10th of October.Refreshments, starters and desserts may be ordered directly during the dinner.
Welcome!


Days left for Oslo Caribbean Feeling25/10/2019
64 days to go.